Onstuimig als de Vesuvius, classy als de Milanese mode-scène, romig als de Zuid-Tiroolse bergweides en heetgebakerd als de straten van Palermo ... Bastiano heeft met zijn karaktervolle keuken al veel culinaire harten veroverd in Bonheiden en omstreken. En hoe doen wij dat?

Door vaarwel te zeggen aan de klassieke speciaalzaak! Bastiano is een gastronomische trekpleister waar je kan kiezen uit de monumenten van de gastronomie of nieuwe gezichten ontdekken. Wij blijven altijd trouw aan deze overtuiging: geen compromissen op kwaliteit!

Door het beste van twee werelden samen te brengen: de fijnbesnaarde Italiaanse keuken van la mama en de traditionele Bourgondische smaakbommen recht van grootmoeders stoof.

Door u ingrediënten van de beste kwaliteit te bieden. Bastiano werkt met seizoensgebonden producten die dagvers worden aangeleverd. Zo werken wij voor onze Belgische en Italiaanse kazen nauw samen met Kaasmeester Harry Schockaert. Hij is een van de weinige landgenoten die lid is van de prestigieuze “Cercle des fromagiers-affineurs de France”.

Door onze klanten nooit te vervelen. Wij bereiden dagelijks een vers en wisselend menu. De pasta’s worden ter plaatse gedraaid met hoogwaardige tarwebloem, griesmeel, eieren en olijfolie. Elke dag zetten we nieuwe verrassingen op het menu die met respect voor de tradities bereid worden en waar een tongstrelende twist aan zit. De pasta’s smelten in de mond net zoals het stoofvlees of de echte chicon gratin. Never boring!

Door u de keuze te laten om ter plaatse te eten of uit te halen. Wie ter plaatse eet geniet onmiddellijk ook van een live show, opgevoerd door de koks in de open keuken en aangevuld met de stralende pittigheid van gastvrouw Debby. En wie zijn gasten thuis wilt overdonderen is hier ook aan het juiste adres. Kies uit het ruime aanbod meeneemgerechten of bespreek het menu vooraf met onze koks. Wij verzorgen uw diner en feestje van naaldje tot draadje.

 

We hebben een ruime keuze in take-away gerechten. Dagdagelijks verse pasta of andere gerechten. U haalt gewoon af uit onze winkelafdeling. Willen jullie toch graag iets bestellen gelieve hiervoor contact op te nemen op het nummer 015340017.