Wie zijn we? Chiara en Debby, twee ladybosses met armen aan het lijf, kicking ass met een vleugje rock’n roll, een zwak voor puur eten en eerlijke wijnen, en een natuurlijke drang om het mensen heerlijk naar hun zin te maken.

Wat? Bij Bastiano serveren we enkel kraakverse producten. De basis is Italiaans, maar we vinden ook inspiratie in andere zuiderse en Aziatische keuken.
Er is een vast menu en dagelijks suggesties. Onze sharing formule is de ideale manier om Bastiano te leren kennen!

Hoe? Door vaarwel te zeggen aan de klassieke speciaalzaak! Bastiano is een gastronomische trekpleister waar je kan kiezen uit de monumenten van de gastronomie of nieuwe gezichten ontdekken. Wij blijven altijd trouw aan deze overtuiging: geen compromissen op kwaliteit! Door onze klanten nooit te vervelen. Wij bereiden dagelijks een vers en wisselend menu. Elke dag zetten we nieuwe verrassingen op het menu die met respect voor de tradities bereid worden en waar een tongstrelende twist aan zit. De pasta’s smelten in de mond net zoals wij! Never boring!

 

We hebben een ruime keuze in take-away gerechten. Dagdagelijks verse pasta of andere gerechten. U haalt gewoon af uit onze winkelafdeling. Willen jullie toch graag iets bestellen gelieve hiervoor contact op te nemen op het nummer 015340017.